Скільки замовляти ролів на людину?

Сьогодні люди дбайливо ставляться до часу. Часто, оминаючи старомодні традиції присвячення себе приготуванню їжі, вони користуються чудовими послугами сучасності - замовленням готової їжі додому. Це зручна опція теперішнього часу, з якою кожен гурман зможе знайти і скуштувати улюблену їжу. Ультрасучасним українцям давно сподобалися шедеври східної кухні. Серед них популярні японські страви - суші та роли. За численними відгуками завзятих любителів японський страв зрозуміло, що найсмачніші суші Запоріжжя продаються в компанії Алло, Лосось . Подібні кулінарні шедеври із задоволенням замовляють для перекусу, як повноцінний обід, коронні страви святкових застіль. Частування із задоволенням купують на одну персону і для великої компанії. З урахуванням знання розміру "тусовки", з'являється логічне запитання: скільки суші треба на людину, щоб вона наїлася?

Як розрахувати роли на людину при замовленні на компанію?

Перше, на що звертають увагу, замовляючи суші для численної компанії, - смакові вподобання гостей. Важливо, щоб ніхто не мав проблем із непереносимістю лактози, алергією на інгредієнти. З огляду на фактор здоров'я гостей, визначайте, скільки потрібно ролів, щоб наїстися всім вашим відвідувачам. Орієнтуйтеся на призначення частування: будуть роли основною стравою вашої вечірки або додатковою закускою в підготовленому меню. Відштовхуючись від цього, підбирайте найбільш підходящий варіант: поодинокі позиції або спеціальні сети з безліччю різновидів.

Важливо взяти до уваги деякі значущі моменти. Має значення:

  • хто збирається за столом - чоловіки, жінки, діти;
  • продукти, використані під час приготування суші, їхня калорійність;
  • величина компанії;
  • тип приймання їжі: безалкогольна сімейна вечеря або святкування урочистостей з аперитивом;
  • спосіб життя гостей: спортсмени та люди на дієті харчуються за іншим принципом, ніж ті, хто не надто стежить за фігурою.

Сучасні люди віддають перевагу різноманітним рецептурам страви, але загальною популярністю користуються роли з рибою та морепродуктами: тунцем, лососем, сьомгою, креветками та сурімі. Заслуговують на увагу м'ясні аналоги з куркою, шинкою, беконом. Прихильники типу харчування без м'яса із задоволенням вживають вегетаріанські суші, які за смаком не поступаються традиційним.

Суши Запорожье, Сет "Великий Куш"

Сайгон, Easy Філадельфія, Салмон, Чізу з мідіями(гострий), Цезар, Футомак з мідіями, Макі з крабом, 54 шт.

Суши Запорожье, Сет "Кіану"

Темпо Ебі, Торі Панко, Запечений Чізу з мідіями, Макі з тунцем, 30 шт.

Суши Запорожье, Сет "Мрія"

Золотий дракон, Футомак з мідіями, Боніта тунець, Чорна Фудзіяма, Муракай, Макі з манго, 46 шт.

Суши Запорожье, Сет "Сталлоне"

Темпо Ебі, Торі Панко, Японські кульки 2 шт., Катана, 26 шт.

Скільки ролів потрібно на людину?

Такий критерій, як порційність, продумує замовник, враховуючи вищеназвані аспекти. Професіонали-дієтологи називають свої дані, приблизні. З їхньою допомогою люди приблизно визначають обсяг замовлення. Для обіду, вечері середньостатистичній людині достатньо стандартної порції, що складається з 8 шматочків загальною масою 250-300 грамів. На святкове застілля потрібна більша кількість частування - приблизно 2 порції. Виходячи з таких даних і замовляючи їжу додому, орієнтуйтеся на середнє значення. Розраховуйте по 12-14 діжок на одну персону. Організований раціон вмістить близько 450 грамів страви і дозволить насититися кожному, насолодившись "смаколиком".

Розраховуємо обсяг замовлення на компанію

Багаторічний досвід "Алло, Лосось" у сфері доставки суші підказує, що популярними й улюбленими стали "Філадельфія", "Каліфорнія", гарячі, запечені роли та "Зелений дракон". Згрупувавши "ласощі" разом, виходять барвисті і відповідні для всіх закуски. Сети ідеально підходять компаніям. Їх наповнюваність залежить від величини "тусовки". Запам'ятавши, скільки грам ролів на людину замовити за стандартом, обчислюйте кількість замовлених частувань.

Скільки ролів потрібно на 2 людини?

Шеф-кухарі кажуть про те, що відмінно наїстися парі людей вдасться, замовивши сети з масою до кілограма. Популярні різновиди "Кіану" (840 г) і "Каліфорнія" (865 г). Обирайте залежно від смакових вподобань гурманів.

Щоб зрозуміти, скільки ролів потрібно на 4 особи, подвійте вибране замовлення або зверніть увагу на сети "Великий Куш", "Понад усе".

Замовляємо частування для великої компанії

Зважаючи на калорійність видів, беручи до уваги, скільки ролів у кг суші, вподобання гостей, тривалість заходу, легко розрахувати величину замовлення. Визначаючись, скільки потрібно ролів на 10 осіб, замовляйте різні сети, де сума барилець різних різновидів суші ділитися на 10 або 5 - "Джингл-Джангл", "Віллі Вонка", "Буду Суші". Скористайтеся наявними пропозиціями максі. Щоб легко визначити, скільки ролів треба на 7 осіб, знову використовуйте відому формулу: приблизно 450 грамів для одного гурмана на святковий стіл.

Практика показує - японських частувань забагато не буває і вони ніколи не залишаються! Подаючи шедеври азіатської кухні, люди наповнюють застілля автентичними нотами традицій сходу, запасаються вітамінами, мінералами і всілякими корисними речовинами, отримують повноцінне харчування без витрат особистого часу на приготування їжі.

Інші записи